Bugaboo

Välkommen till en plats där kvalitet möter design. Bonti är stolta över att presentera Bugaboo barnvagnar, kända för sin innovation och stil. Upptäck hur vi på Bonti anpassar vårt utbud för att matcha varje unik familjesituation och stilpreferens. Sen starten 1999 har Bugaboo varit på frontlinjen i utvecklandet av innovativa barnvagnar med vacker design. Bugaboos produkter är designade för att användas varje dag och för att hålla en hel livstid. På Bonti hittar du Bugaboos hela sortiment och de senaste nyheterna, alltid med prisgaranti och snabb leverans.

Varför välja en Bugaboo barnvagn?

Hos Bonti förstår vi vikten av att välja rätt barnvagn. Därför erbjuder vi Bugaboo, en symbol för kvalitet och design. Med modeller som Bugaboo Donkey 5 för den växande familjen och Bugaboo Fox 5 för det urbana livet, finns det en Bugaboo barnvagn för varje äventyr.

Utforska Bugaboo modellerna

Ta del av vårt breda utbud av Bugaboo barnvagnar hos Bonti. Från den mångsidiga Bugaboo Donkey 5, perfekt för den äventyrliga familjen, till den kompakta Bugaboo Butterfly, idealisk för resan, låt oss hjälpa dig hitta den perfekta vagnen för dina behov.

Exklusiva Bugaboo tillbehör

Fullända din Bugaboo-upplevelse med vårt urval av Bugaboo tillbehör. Åkpåsar för värme under kalla dagar, och skötväskor för enklare förvaring. Bonti har allt du behöver för att anpassa din Bugaboo till din livsstil.

Varför köpa Bugaboo hos Bonti?

Välj Bonti för ditt köp av produkter från Bugaboo och bli en del av en gemenskap där service och kvalitet står i centrum. Vi erbjuder personlig service, flexibla betalningsalternativ och expertis som gör ditt val både enkelt och tryggt.
Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp barnvagnar
Produkttyp barnvagnstillbehör
Pris
Visa Produkter ()
Bugaboo Mugghållare+Bild saknas
Beställ nu
369 kr
Visar 1-30 av 181 artiklar
Hos oss hittar du ett komplett sortiment av alla populära barnvagnsmodeller från Bugaboo. Oavsett om du väntar ditt första barn, tvillingar eller letar efter en smidig syskonvagn eller en kompakt resevagn så täcker Bugaboos utbud dina behov! Här hittar du också alla Bugaboos tillbehör som åkpåsar, suffletter, skötväskor, regnskydd och bilbarnstolar. Vi har också ett brett utbud av reservdelar i original i lager, allt för att du snabbt ska kunna använda din barnvagn igen vid tillfällen när något behöver bytas ut.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.