Mammakläder

Vi hoppas att du hittar kläder hos oss som blir favoriter i din mamma-garderob. När du känner att du själv inte längre har användning för dina mammakläder; ge bort dem till en vän, sälj dem second hand eller skänk till välgörenhet. Vi säljer mammakläder i hög kvalitet som är gjorda för att användas och tvättas och älskas, om och om igen!
Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-18 av 18 artiklar
I vårt breda urval av mammakläder hittar du plagg som är bekväma och tillverkade med både dig och vår framtida miljö i åtanke. Hög kvalitet gör att plaggen går att använda av flera, skänk gärna dina mammakläder när du använt dem klart, så bidrar du också till en hållbar framtid.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.