Våtservetter och fodral

Här hittar du våtservetter och anpassade fodral som passar till skötbordshörnan eller att ta med i skötväskan när ni är på språng.

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-4 av 4 artiklar

En snygg och praktisk förvaring till våtservetterna garanterar att du alltid har dem nära till hands vid blöjbytet. För dig som vill ta med dig våtservetter finns ett mindre etui. Med en säker, och vid öppning med fuktbevarande spärr, säkerställer det här fodralet att du alltid får en fräsch våtservett varje gång du tar en.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.