Babysitters och babygungor

Med en babysitter kan ditt barn vara med och delta med resten av familjen på ett tryggt och säkert sätt. Ditt barn kan både sova, vila och leka tryggt och bekvämt i en babysitter samtidigt som du hinner ta en dusch, plocka ur diskmaskinen eller bara sitta ner en stund.

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-30 av 39 artiklar

På Bonti hittar du den klassiska babysittern från BABYBJÖRN i många färger och material. Den mjuka, naturliga gungningen styrs av dig eller barnets egna rörelser. Tyget går enkelt att ta av, och kan tvättas i maskin. Den ergonomiskt utformade sitsen ger ett bra stöd för ditt barns rygg, nacke och huvud.
Köp till den populära lekbågen, som du enkelt kan ta av, för att ge din baby extra stimulering. Genom leken lär barnet också känna sin kropp och utvecklar sina motoriska färdigheter. Här hittar du även Bumbo-lekstolar och Stokkes babysitter som du kan använda dels på golvet som en traditionell babysitter och dels monterad på en Stokke Steps matstol.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.