Spel och pussel

Hos oss hittar du roliga spel och lärorika pussel för både de yngre barnen och äldre barnen. Med roliga och åldersanpassade spel och pussel kan du och ditt barn umgås tillsammans samtidigt som barnet utmanas att lära sig nya färdigheter. Alla spel och pussel är omsorgsfullt utvalda samt håller en hög kvalitet. Med andra ord är det leksaker vi mer än gärna skulle ge till våra egna barn.

Pusseldags för minstingen

Pussel övar barnets finmotorik, språket och den spatiala förmågan. Vi har massor av härliga pussel för minstingen i familjen, roligt bondgårdspussel, fina pussel med populära karaktärer, kubpussel med gulliga djur, fina träpussel och ett häftigt regnbågspussel. Du hittar helt enkelt ett brett sortiment av pussel för de yngsta i familjen hos oss på Bonti!

Spelstund för hela familjen

Memory är en riktig klassiker som övar upp minnet och stimulerar språket när ni pratar om de olika bilderna, förbered dig på att ditt barn kommer att vinna! Här hittar du även roliga fiskespel, skojiga dominospel, fia med knuff och klassiska Twister. Hos oss på Bonti hittar du spel som passar för hela familjen. Det finns monopol till jullovet, roliga Popup spel till helgaktiviteten och Bajsspelet som ger många roliga och härliga skratt!

Filtrera Dölj filter
Filter
Åldersrekommendation
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-6 av 6 artiklar

Memo är en riktig klassiker som övar upp minnet och stimulerar språket när ni pratar om de olika bilderna, förbered dig på att ditt barn kommer att vinna! Olika pussel övar barnets finmotorik, språket och den spatiala förmågan. Här hittar du även kubpussel för de allra yngsta, roliga fiskespel, dominospel, och fia med knuff.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.