Strumpor och tossor

Att hitta strumpor som sitter kvar på det lilla barnet kan vara svårt, nu behöver du inte leta längre! Strumporna från Stuckies har en innovativ lösning som löser just detta. Här hittar du även varma och sköna strumpor och tossor i ull till familjens yngsta medlemmar.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-15 av 15 artiklar

Botanisera bland noga utvalda strumpor och tossor till baby i fina färger och material. Stuckies Strumpor har elastiska band runt både hålfoten och på själva strumpskaftet. På insidan har strumporna innovativa prickar av 100% silikon vilket gör dem unika och hjälper till att hålla dem på plats i alla lägen.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.