Tillagning och uppvärmning

Vi älskar produkter som underlättar i vardagen som småbarnsförälder! Här hittar du utvalda produkter som hjälper dig både när det är bråttom med maten och när du vill ta dig tiden att preparera färdiga måltider att frysa in.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-1 av 1 artiklar

Det finns dagar när energin som småbarnsförälder tryter och så finns det dagar när man får massor gjort. Med en matpress med praktisk förvaring kan du förbereda hemlagade måltider och frysa in dem till ett senare tillfälle. Här hittar du också flaskvärmare som smidigt värmer upp vällingen till en perfekt temperatur. Tack vare att vällingen cirkulerar under uppvärmningen blir den jämt tempererad. Glöm gamla metoder som vattenbad i kastrull och mikrovågsugn för att tina eller värma barnmat. Flaskvärmaren gör även detta!

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.