Transportväskor

Med en skyddande transportväska minskar du risken för fläckar, skador och repor på din barnvagn när du är på resande fot. Välj mellan en transportväska skräddarsydd för en specifik modell eller en universell variant som passar de flesta barnvagnsmärken. En transportväska till barnvagnen skyddar din vagn under flygresor och andra längre transporter, t ex i bil eller på tåget. Här hittar du även transportväskor med hjul för på ett enklare sätt kunna rulla med dig den nedpackade vagnen.

Filtrera Dölj filter
Filter
Passar till
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-10 av 10 artiklar

Om du reser mycket med din barnvagn är en skyddande transportväska en billig försäkring. Med en praktisk transportväska blir det säkrare och lättare att resa med din barnvagn. Väskan skyddar barnvagnen från repor, stötar, smuts och väta som kan uppstå när barnvagnen hanteras. Våra mindre transportväskor har en bärrem så att du enkelt kan slänga den över axeln och de större väskorna rullar på hjul. UPPAbaby erbjuder ett TravelSafe Program, genom att enkelt registrera din transportväska online innan resan tar UPPAbaby hand om eventuella skador som kan uppkomma under flygturen. Programmet är knutet till garantitiden för din UPPAbaby-vagn.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.