Toasitsar

Nya saker kan ta tid att lära sig. Med en toasits blir det lite lättare för ditt barn att lära sig att gå på toaletten själv.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-2 av 2 artiklar

En toasits underlättar i perioden mellan potta och att använda den vanliga toaletten. Toasitsens mjuka former gör den bekväm att sitta på och ser till att barnet hamnar rätt. Inga vassa kanter mot barnets hud. Vid första användningen justerar du enkelt toasitsen så att den passar er toalettstol, därefter kan barnet själv lägga på och ta av den. Toasitsen från BABYBJÖRN är lätt att hänga upp när den inte används tack vare det praktiska handtaget.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.