Najell bärsele

Här har vi samlat våra bärselar från det populära varumärket Najell. Najells vision är att skapa produkter för att underlätta vardagen för den aktiva föräldern. Här nedan kan du läsa om de bärselar från Najell som vi har här på Bonti.

Najell Easy 

Najell bärsele Easy är designad för att vara så enkel som möjligt för dig som försälder att använda. Utan att justera bärselen kan du bära ditt barn ergonmiskt i tre olika positioner: inåtvänt, framåtvänt och på ryggen. 

Bärselen Easy passar barn från nyfödd upp till ca 18 månader (3,2-13 kg).

Najell Rise

Najell bärsele Rise är enkel att hantera och gör att du får perfekt position varje gång, med minimala inställningar. De magnetiska spännena och minimala inställningar gör att du kan ta på dig bärselen och justera den med bara en hand. Med Rise kan du bär i tre positioner: inåtvänt, framåtvänt och på ryggen.

Bärselen Rise passar barn från nyfödd upp till ca 3 år (3,2-15 kg).

Filtrera Dölj filter
Filter
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-3 av 3 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.