Interaktiva leksaker

Vi på Bonti har interaktiva leksaker som håller hög kvalitet för både små och stora barn. Ni hittar ett noggrant och omsorgsfullt utvalt sortiment av interaktiva leksaker till ditt barn. Vi har allt från spännande walkie talkies, intressanta appstyrda robotar till roliga aktivitetsleksaker. Med andra ord är det leksaker vi mer än gärna skulle ge till våra egna barn.

Vad är interaktiva leksaker?

Interaktiva leksaker är en väldigt populär grupp av leksaker. Leksakerna ger barnet ett tillfälle att interagera och själva bli en del av leken. Interaktiva leksaker kan låta, prata och kanske sjunga en sång! De är både utvecklande, spännande och roliga för ditt barn att leka med. Interaktiva leksaker bidrar till barnets utveckling, med allt från språkutveckling till motoriska färdigheter. Hos oss på Bonti hittar ni interaktiva leksaker från populära Fisher Price, Brio, Skip Hop och mycker mer. 

Vilken ålder passar interaktiva leksaker för?

Interaktiva leksaker passar de flesta åldrar och det finns olika typer för olika åldrar. En färgrik krypleksak passar bra till en baby som har börjat intressera sig för att ta sig framåt medan en cool appstyrd robot passar bätte för de lite äldre barnen. Det finns därför interaktiva leksaker för både små och stora barn. 

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-7 av 7 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.