Skötdynor

En praktisk och trivsam sköthörna utgörs av en trygg plats där du kan byta på din baby i lugn och ro. Med en mjuk och välkomnande skötdyna som är lätt att göra ren skapar du en mysig plats till dig och ditt barn. Här hittar du även bärbara, mindre skötdynor som du lätt kan packa med dig, i barnvagnen eller på resan.
Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-20 av 20 artiklar
Vi erbjuder ett brett utbud av skötdynor, de allra flesta med avtagbart tyg som enkelt kan tvättas i maskin. En del föredrar skötplatsen intill rinnande vatten medan andra vill ha den nära till hands i sovrummet. Se till att göra skötplatsen både funktionell och mysig. Förvara gärna praktiska tillbehör som blöjor, våtservetter/tvättlappar, ombyteskläder och något roligt att titta på som avleder babyn, i er närhet.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.