Örngott

Med ett extra örngott kan du snabbt byta om i sängen om det skulle behövas. Välj mellan kuddfodral till vagn/vagga eller till spjälsäng. Här hittar du även kuddfodral i bomull som passar till Mimos kuddar.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-20 av 20 artiklar

De flesta av våra bäddset innehåller ett örngott men det är en god idé att ha minst ett extra örngott så att du har ett nära till hands om du snabbt behöver byta i sängen. Om du använder en Mimos-kudde till ditt barn rekommenderar vi deras egna kuddfodral som bibehåller antikvävningsrisk-funktionen.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.