Byggklossar & byggleksaker

Hos oss på Bonti hittar du ett brett sortiment av byggklossar och byggleksaker. Vi har ett sortiment som är noggrant och omsorgsfullt utvalt. Med andra ord är det leksaker vi mer än gärna skulle ge till våra egna barn.

Varför är det bra att leka med byggklossar & byggleksaker?

Byggklossar utvecklar både motorik och öga-hand-koordination hos ditt barn. De sätter även den kreativa förmågan på prov! Med alla möjliga färger och former kan ditt barn bygga upp sin egen fantasivärld om och om igen. Eller bygga ett fantastiskt högt torn med fina färgglada byggklossar! En spännande och väldigt rolig lek för de yngre barnen är att bygga och sedan rasa alla byggklossar. En superduper rolig lek! Vi har även byggklossar med bokstäver som blir intressant när ditt barn börja intressera sig för att skriva och lära sig alfabetet. 

Vad finns det för utbud?

Vi på Bonti har ett stort utbud av byggklossar och byggleksaker för de lite yngre barnen och de lite äldre barnen. För de yngre barnen har vi LEGO DUPLO som är färgglatt och roligt för barnet att bygga med. Vi har även fina och roliga byggklossar från populära Jabadabado och Micki leksaker. För de lite äldre barnen har vi LEGO CITY, LEGO FRIENDS, LEGO CLASSIC, LEGO DISNEY och mycket mer. 

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Åldersrekommendation
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Jabadabado Byggklossar TeddyBild saknas
Lägg i varukorg
359 kr
Visar 1-23 av 23 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.