Bord och stolar

Låt ditt barn få en egen liten stol, sittpuff eller bord i alldeles rätt storlek! Här hittar du noga utvalda barnmöbler som inte bara passar in i barnrummet, de blir lika fina i ert gemensamma vardagsrum.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()

I vårt utbud hittar du snygga sittmöbler till barn i naturliga färger som passar lika fint in i vardagsrummet som i barnrummet. Sittpuffarna från NG Baby kan matchas med sänghimlar i samma fina nyanser. En alldeles egen fåtölj från Kids Concept blir en uppskattade gåva till dop eller andra högtidsdagar.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.