Myggnät

Under de varma sommarmånaderna vill vi spendera mycket tid utomhus utan att behöva oroa oss för att barnet ska bli stucket eller bitet av getingar, myggor eller andra insekter när de vilar i vagnen. Med ett praktiskt myggnät att sätta över vagnen håller du flugor, myggor och andra insekter borta från ditt barn samtidigt som det släpper igenom luft så att ditt barn kan ligga utomhus i barnvagnen och sova skyddat och ostört. Hos Bonti hittar du både myggnät avsedda för specifika barnvagnsmodeller samt universala myggnät. Vi har myggnät för både sittdelar och liggdelar samt för syskonvagnar från bland andra Bugaboo, BABYZEN, Emmaljunga och Cybex mfl.

Filtrera Dölj filter
Filter
Passar till
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-19 av 19 artiklar
Hos oss hittar du myggnät från alla våra barnvagnsmärken som är anpassade just efter deras modeller. Ibland är det samma myggnät till sitt- och liggdel men ibland finns det olika myggnät för respektive del för exakt passform. Här hittar du också universella myggnät som passar de flesta märken på marknaden.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.