Leksaker

Hos oss på Bonti hittar du mängder av fina leksaker som passar barn i alla åldrar! Från babygym och bitleksaker, roliga aktivitetsleksaker och lära-gå-vagnar till böcker, spel och pyssel. Vi har ett brett utbud av träleksaker och ekologiska leksaker, de mjukaste gosedjuren och klassiska leksaker som gunghästar, klosslådor och trehjulingar.

Vi väljer leksaker av högsta kvalitet och från kända varumärken som BRIO, Fisher-Price, MICKI, Teddykompaniet, Jellycat, LEGO, Barbie, Paw Patrol, Play-Doh, Kärnan, JaBaDaBaDo, Babblarna och många, många fler. Allt noggrant utvalt av oss, för att du ska känna dig trygg i ditt val.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.