Huvudskydd och lekhjälmar

Här hittar du praktiska huvudskydd i flera fina färger. De mjuka pannbanden är anpassade för inomhusbruk ger mjuk stötdämpning och skyddar när ditt barn börjar krypa, gå och utforska världen på egen hand.

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Pris
Färg
Visa Produkter ()

Tyghjälmarna är mjuka och bekväma pannband anpassade för de allra yngsta barnen. Det vadderade huvudskyddet har bomullsband att knyta under hakan och ett reglerbart kardborrband för att passa större och mindre huvudstorlek samtidigt som det ger bästa passform. Pannbandet som är framtaget för inomhusbruk ger mjuk stötdämpning och skyddar när ditt barn lär sig att krypa, gå och utforska världen på egen hand. Lekhjälmarna rekommenderas från ca 6 månader.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.