Presenttips 2 år

Dags för 2 års kalaset och presenten? Här har vi samlat ett handplockat urval av våra bästa presenttips för tvååringen! Du hittar allt från de färgstarka Babblarna som är väldigt populära karaktärer hos tvååringen, till fina träleksaker i form av gulliga glassar till leksakstält med vackert skogsmönster.  

Vad köper man i present till tvååringen?

Det finns ett stort utbud av fina presenter till tvååringen och här har vi samlat alla presenttips! 2-åringen tycker nu mer om omvärlden och börjar utveckla både motoriska och kognitiva färdigheter. Barnet upptäcker och utforskar! Det finns massor av fina presenter att välja mellan, allt från den första cykeln till coola leksaksfordon till en fin mätsticka för att tillsammans mäta hur barnet växer. Ett allmänt råd är att köpa något som barnet tycker är roligt eller som är praktiskt. Utgå även alltid från åldersrekommendationen på leksaken/ produkten.

Kalasdags för tvååringen

Kalasdags för tvååringen? Vi på Bonti har ett brett utbud av presenter för tvååringen. Det finns allt från fina musikleksaker till skojiga jumbofiberpennor till roliga bilbanor och klassiska födelsetåg som passar fint på 2 års kalaset. Andra roliga presenter är glassar i leksaksformat, böcker och fina barncyklar. Hos oss på Bonti hittar du ett stort sortiment av presenter till födelsedagen. Du hittar helt enkelt en mängd av fina och roliga presenter till tvååringen!

Filtrera Dölj filter
Filter
Pris
Varumärke
Visa Produkter ()
Visar 1-24 av 24 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.