Mattor

Mjuka mattor för mjuka barnfötter! Här hittar du ett brett utbud av fina mattor i ull, syntet och bomull från flera olika tillverkare. Med en lekmatta kan din baby ligga på golvet och leka utan att du ska behöva oroa dig för golvdrag.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
50
Najell Lekmatta Mercury GreyBild saknas
Lägg i varukorg
899 kr 450 kr
Visar 1-1 av 1 artiklar

Med en mjuk matta blir barnrummet mer ombonat, ljuddämpat och självklart skönare att leka i. Hos oss hittar du ett brett urval av mattor i flera olika material. Här hittar du också mindre lekmattor som passar till de allra yngsta, placera ett babygym på mattan så kan din baby roa sig på egen hand medan hen ligger mjuk och skönt på golvet.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.