Lilla hemmet & rollekar

Hos oss på Bonti hittar du noga utvalda leksaker som främjar leken! Vi har ett stort utbud av leksaker till Lilla hemmet & rollekar. Allt från födelsedagstårtor till bakverk och kassaapparater!

Kreativitet & lärorik miljö

Smakar kakan bra? Har du ont i fingret? Genom rollekar kan ditt barn använda sin fantasi, bearbeta upplevelser och imitera omvärlden. Att leka rollekar bidrar till kreativitet och är utvecklande för ditt barn. Barn har en medfödd lust att utforska sin omvärld. Leken kan hjälpa till att göra verkligheten lättare att förstå. Med pedagogiska leksaker kan ni leka tillsammans för att träna bort rädslan inför ett sjukhusbesök. Eller bara ha kul med att leka restaurang! Med hjälp av lek utvecklar barn också sin fantasi och förmågan att samspela med andra.

Espressomaskin till leksaksköket & mycket mer

Om ditt barn vill leka kök har vi gulliga och fina kök med massor av tillbehör till matlagningen. Vill ditt barn leka doktor så har vi fina doktorset. Om barnet är intresserad av att bygga så har vi verktygslådor och verktygsbänk. Det kanske även är spännande att gå på café, då har vi espressomaskin samt café som fixar den bästa cappuccinon och kakan i stan. Hos oss på Bonti hittar du massor av rolig lek för lilla hemmet & rollekar!

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Åldersrekommendation
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-13 av 13 artiklar
Barn har en medfödd lust att utforska sin omvärld. Leken kan hjälpa till att göra verkligheten lättare att förstå. Med pedagogiska leksaker kan ni leka tillsammans för att träna bort rädslan inför ett sjukhusbesök. Eller bara ha kul med att leka restaurang! Med hjälp av lek utvecklar barn också sin fantasi och förmågan att samspela med andra.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.