Badcaper och badrockar

Vi erbjuder ett brett utbud av omtyckta badcaper och badrockar, perfekta att svepa in barnet i efter badet. Välj mellan många olika färger och stilar. Vi är säkra på att du kommer att hitta just din favorit här!

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-11 av 11 artiklar

Med en badcape kan du enkelt torka din baby efter badet och en mysig luva gör den extra ombonad. Använd den med fördel på skötbordet medan du sköter ditt barn. Här hittar du även badrockar som passar lika bra efter kvällsbadet som på stranden. I vårt noga utvalda utbud hittar du många badcaper i ekologisk bomull som tillverkats under goda arbetsförhållanden. Välj mellan många olika färger och mönster från bland annat Elodie Details, NG Baby, Liewood och Littleheart.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.