Bakåtvända bilbarnstolar upp till 7 år

Hos Bonti hittar du bakåtvända bilbarnstolar som låter ditt barn åka bakåtvänt ända upp till 7 års ålder, från varumärken som BeSafe, Axkid och Joie. En bilbarnstol med lång användningstid är en god investering på många sätt, men främst för ditt barns säkerhet i bilen. 

Att åka bakåtvänt i bilen är upp till 5 gånger säkrare för ditt barn. Då barnets huvud utgör ca 25% av den totala kroppsvikten, utsätts nacken för större påfrestningar än vad det gör på en vuxen vid en frontalkrock. När ditt barn åker bakåtvänt ser bilbarnstolen till att krafterna fördelas jämnare över ett större område och skyddar den känsliga nacken, ryggen och huvudet. 

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-21 av 21 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.