Resesängar

Låt ditt barn sova i egen säng, även på resan. Med en modern och stabil resesäng kan du själv sova lugnt. Vi har valt ut marknadens bästa resesängar. Här hittar du även praktiska tillbehör som madrasser, lakan och insektsnät.
Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-14 av 14 artiklar
I vårt utbud av resesängar hittar du stabila och säkra sängar som är enkla att ta med på resan oavsett om ni ska resa långt bort eller sova över hos vänner. Här hittar du resesängar som också lämpar sig för utomhusbruk och smarta tillbehör som insektsnät och transportväskor. Vid köp av resesäng så kan det vara bra om sängen kan fällas upp och tas ned snabbt och smidigt men också att den kräver minimalt med montering och utrymme i packningen. Resesängar med pop-up-teknik fäller upp sig själva och kan därför snabbt färdigställas för middagsluren på stranden.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.