Barnböcker

Hos oss hittar du fina pekböcker för de allra yngsta, roliga sångböcker och pedagogiska barnböcker. Att läsa tillsammans ger en nära kontakt mellan dig och ditt barn och blir en stund av gemensam avkoppling och lugn. En bra bok är aldrig fel helt enkelt! 

Varför är det bra med högläsning?

Barn mår bra av högläsning, att läsa ur en bok högt är både roligt, mysigt och utvecklande. Högläsning är viktigt för språkutveckling hos barnet, ord och grammatik tenderar till att utvecklas snabbare när man läser mer. En bok kan även ge kunskap om omvärlden och hur något fungerar exempelvis hur djur låter och ser ut. Det ger även en chans till barnet att identifiera sig med en karaktär ur boken och uttrycka känslor lättare. Det kan även bara vara kul att lyssna och titta i boken tillsammans för en lugn stund.

Roliga böcker med populära figurer

Hos oss på Bonti hittar du ett noggrant utvalt sortiment av roliga böcker. Vi har massor av intressanta böcker med populära Babblarna där de färgglada böckerna även är framtagna för att gynna språkutvecklingen. Vi har även fina pekböcker för de allra yngsta och mysiga godnattsagor som passar perfekt innan läggdags för att varva ned. 

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Åldersrekommendation
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-23 av 23 artiklar

Förutom att det är roligt och mysigt att läsa tillsammans finns det mycket forskning som stödjer att våra barn mår bra av högläsning. Ditt barns språkutveckling gynnas, barnet lär sig ord och grammatik snabbare. Barnet får kunskaper om världen och hur olika saker fungerar. Barnet får även en möjlighet att identifiera sig med olika karaktärer och uppleva känslor ur böcker ni läser tillsammans.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.