Axkid Minikid 2 Premium Granite Melange i gruppen Bilbarnstolar / Varumärken / Axkid hos Bonti (2026716)
 • Produktbeskrivning
 • Åk bakåtvänt upp till 6-7 år för högsta säkerhet

  Axkid Minikid 2 Premium Granite Melange är en mörkgrå bakåtvänd bilbarnstol som passar till barn upp till 6-7 år (max 25 kg/125 cm). Axkid Minikid 2 är godkänd från nyfödd, men vi rekommenderar alltid att starta med ett babyskydd då det är bäst anpassat för de allra minsta. 

  Axkid Minikid 2 har klarat världens tuffaste krocktest, det svenska "PlusTestet", och har blivit utsedd till ett Bra Val av Folksam.

  Säker och rymlig bilbarnstol med smarta funktioner

  Minikid är designad med ett svenskt säkerhetstänk i sitt DNA som tillåter bekvämt bakåtvänt åkande upp till 6–7 års ålder, och har samtidigt kompakt design som tar lite plats i bilen.

  Axkid Minikid 2 är den enda bilbarnstolen på marknaden med automatiskt nackstöd som växer med ditt barn. Nackstödet och den interna selen anpassas automatiskt till ditt barns längd och storlek, vilket underlättar att se till att barnet har en säker såväl som bekväm position i Axkid Minikid 2.

  Du ska inte behöva kompromissa med komforten när du reser med ditt barn. De fem främre lutningslägena tillåter en bekväm och säker lutning för ditt barn beroende på ålder, längd och baksätets lutning. Om ännu mer lutning behövs är Axkids lutningskil (säljs separat) ett perfekt tillägg som ger ytterligare 10 graders lutning.

  Premiumtyget är stretchigt och ger en perfekt passform. Vid behov kan du tvätta klädseln på 30 grader i maskin.

  Enkel installation och säkert handhavande

  De unika självåtdragande förankringsbanden på Minikid 2 gör installationen smidig eftersom bilbarnstolen kan vickas på plats. De gör även att den vardagliga hanteringen blir enkel och säker eftersom bilbarnstolen alltid hålls på plats och inte blir lös över tid. Vänligen notera att bältesmonterade bilbarnstolar alltid bör kontrolleras regelbundet för att säkerställa att alla installationspunkter är korrekt fastsatta.

  Skydd från alla vinklar

  Ungefär 25% av alla allvarliga olyckor är sidokollision direkt från sidan eller frontalkrock med sidovinkel. Det innovativa sidokrockskyddet ASIP är utvecklat tillsammans med det mest prestigefyllda krockinstitutet i världen – ADAC. ASIP är utvecklat för att vid en sidokollision absorbera och leda bort krafterna från krocken innan de når ditt barn.

  Världsledande säkerhetssystem från Sverige

  Axkid Minikid 2 (2022/23) är utrustad med en premium internsele och ett säkerhetssystem från den svenska teknikleverantören Holmbergs®. Varje komponent från spänne till bälte, testas utöver de befintliga regleringarna för att kunna säkerställa högsta kvalitet och en prestanda som utmärker en världsledare.

  Egenskaper:

  • Godkänd upp till 25 kg/125 cm (ca 6-7 år)
  • Nackstöd och internsele som automatiskt anpassas till barnets längd och storlek
  • 7 låsta nackstödspositioner
  • 5 lutningslägen för extra komfort
  • Extra långt stödben med ett klick
  • Självåtdragande underförankringsband
  • Installation med säkerhetsbältet
  • Löstagbar babydyna ingår
  • Extra sidokrockskydd – ASIP
  • Stretchig premiumklädsel
  • Klädseln är maskintvättbar i 30°
  • Passar utmärkt i både små och stora bilar
  • Godkänd enligt ECE R44/04
  • Plusgodkänd upp till 25 kg
  • Förankringsband ingår

   

  Har isofix: Nej
  Maxlängd barn: 125 cm
  Maxvikt barn: 25 kg
  Märkning: PLUS-godkänd
  Mått BxLxH: 46x56x62 cm
  Produkttyp Bilbarnstolar: Bakåtvänd bilbarnstol
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-6 år
  Vikt: 11.4 kg

  Specifikationer

 • Axkid
 • Axkid
  Axkid

  Axkid är ett svenskt företag som brinner för barns säkerhet i trafiken. Axkid erbjuder maximalt säkra produkter och rekommenderar alltid bakåtvänt åkande så långt det är möjligt. De vet att utbildning och kommunikation är viktigt och vill sätta nya, högre standarder för barns säkerhet i trafiken. Oavsett om det är unika funktioner, tekniska lösningar eller höjd komfort för både barn och vuxna.

 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Axkid

Axkid Minikid 2 Premium Granite Melange

Minikid 2 är en bakåtvänd bilbarnstol som som tillåter ditt barn att åka bakåtvänt upp till 6–7 års ålder (max 25 kg/125 cm). Premium-kollektionen har en exklusiv specialdesignad textil för bättre passform på klädseln.

Några av fördelarna med Axkid Minikid 2 är kompakt design, enkel installation, bekväm positionering och skydd från alla vinklar.

Axkid Minikid 2 har klarat världens tuffaste krocktest, det svenska "PlusTestet", och har blivit utsedd till ett Bra Val av Folksam.

Finns även i följande varianter

Axkid Minikid 2 Premium Shell Black
3999 kr
Axkid Minikid 2 Granite
3999 kr
Axkid Minikid 2 Tar
3999 kr
Axkid Minikid 2 Premium Granite Melange3999 kr

Tillval


 
3999 kr

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.