Axkid ONE+ 2 Tar i gruppen Bilbarnstolar / Bakåtvända bilbarnstolar / Bakåtvända bilbarnstolar upp till 7 år hos Bonti (2026705)
 • Produktbeskrivning
 • Bakåtvänd bilbarnstol med ISOFIX för säkert åkande upp till 7 år

  Axkid ONE+ 2 Tar är en svart bakåtvänd bilbarnstol som monteras i bilen med ISOFIX-fästen. Med de mjuka insatsdynorna som extra stöd och möjligheten att justera sitsvinkeln kan ditt barn åka bakåtvänt från nyfödd (minst 40 cm) och upp till hela 7 års ålder (max 23 kg/125 cm). Installationen är snabb och säker och tar endast 30 sekunder att utföra.  

  Trots den kompakta designen är bilbarnstolen rymlig och erbjuder upp gott om benutrymme för ditt barn. 

  Som alla andra bakåtvända bilbarnstolar från Axkid, har Axkid ONE+ 2 godkänts av Svenska Plustestet – ett av de tuffaste krocktesten i världen.

  Säker, bekväm och rymlig bilbarnstol med smarta funktioner

  Axkid ONE+ 2 sätter en ny standard för bilstolssäkerhet. Det är den enda bakåtvända ISOFIX-stolen på marknaden som är i-Size-godkänd upp till 125 cm/23 kg, vilket innebär att ditt barn kan resa bakåtvänt i upp till 3 år längre än i befintliga ISOFIX-bilbarnstolar på marknaden. Att resa bakåtvänt är upp till 5 gånger säkrare för barn, därför ingår Axkid ONE+ 2 i Axkids "Long Range Safety program", vilket ger bakåtvänd säkerhet så länge som möjligt.

  Axkid ONE+ 2 är monterad på skenor vilket tillåter att bilbarnstolen kan skjutas fram och tillbaka upp till 30 cm med bara en hand. Den skjutbara stolsteknologin ger framsätespassageraren extra utrymme när det behövs utan att ta bort bilbarnstolen från bilen, det är bara att skjuta bilbarnstolen mot baksätet. Ingen annan bilbarnstol på marknaden har dessa funktioner, vilket är anledningen till att Axkid ONE+ 2 ger det bästa benutrymmet på marknaden för ditt barn men ändå kan vara en av de mest kompakta bakåtvända bilbarnstolarna på marknaden som passar i de minsta bilarna, vilket möjliggör flexibilitet för din familj och dina behov.

  Även designen på den automatiska antirotationsbågen gör att ditt barn får extra benutrymme jämfört med andra bilbarnstolar på marknaden.

  Axkid ONE+ 2 är utrustad med Avancerat Sleep Well System som gör att sätesvinkeln kan justeras hela 42 grader, vilket ger rätt position för nyfödda och ger även äldre barn en skön vinkel som gör att de lättare kan somna under bilresan. Nackstödet med 12 höjdlägen justeras enkelt med en hand på baksidan av bilbarnstolen och tydliga markeringar ser till att du alltid vet att det hamnar i rätt höjd för ditt barn.

  Inbyggda ventilationshål i sätet ser till att hålla ditt barn svalt under de varma sommarmånaderna. De två stödjande insatsdynorna till Axkid ONE+ 2 ger även de minsta barnen en bekväm och säker position och gör att du kan använda ONE+2 från nyfödd. Insatsdynan för baby rekommenderas för barn som är mellan 40-60 cm långa, och den större insatsdynan för barn som är 61-105 cm långa.

  Enkel, snabb och säker installation

  Axkid ONE+ 2 har ett enkelt installationssystem med sex självförklarande installationssteg och en automatisk antirotationsbåge med inbyggt ljud som talar om för dig när stolen sitter korrekt mot sätet. Kombinationen av ISOFIX-fästen och den innovativa konstruktionen som gör monteringen enkel, gör att Axkid kan garantera att du kan installera bilbarnstolen på mindre än 30 sekunder! 

  Nytänkande svensk design och skydd från alla vinklar

  Axkid ONE+ 2 är byggd med en ny och innovativ design som använder aluminium och härdat stål för att skapa en skyddande ramteknologi som fungerar som en skyddande kokong. Själva sätet är byggt i stötdämpande material för att minimera krockkrafter vid kollisioner. Tack vare materialvalet väger bilbarnstolen mindre än 10 kg, vilket gör att den kan användas hela vägen upp till ca 6-7 års ålder.

  Det medföljande sidokrockskyddet ASIP är utvecklat tillsammans med det mest prestigefyllda krockinstitutet i världen – ADAC i Tyskland. ASIP är utvecklat för att vid en sidokollision absorbera och leda bort krafterna från krocken innan de når ditt barn.

  Världsledande säkerhetssystem från Sverige

  Axkid ONE+ 2 är utrustad med en premium internsele och ett säkerhetssystem från den svenska teknikleverantören Holmbergs®. Varje komponent från spänne till bälte, testas utöver de befintliga regleringarna för att kunna säkerställa högsta kvalitet och en prestanda som utmärker en världsledare.

  Egenskaper:

  • Bakåtvänt åkande från nyfödd och upp till 7 års ålder
  • Godkänd längd: 40-125 cm
  • Godkänd vikt: upp till 23 kg
  • Godkänd enligt R129
  • PlusTest Godkänd
  • Enkel och snabb installation med ISOFIX
  • 5-punktssele
  • Stort benutrymme
  • Avtagbar klädsel – maskintvättbar i 30 grader
  • Löstagbar insatsdyna för baby mellan 40-60 cm
  • Löstagbar insatsdyna för barn mellan 61-105 cm
  • ASIP ingår

    

  Har isofix: Ja
  Maxlängd barn: 125 cm
  Maxvikt barn: 23 kg
  Märkning: PLUS-godkänd
  Mått BxLxH: 44x54x76 cm
  Produkttyp Bilbarnstolar: Bakåtvänd bilbarnstol
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-7 år
  Vikt: 10 kg

  Specifikationer

 • Axkid
 • Axkid
  Axkid

  Axkid är ett svenskt företag som brinner för barns säkerhet i trafiken. Axkid erbjuder maximalt säkra produkter och rekommenderar alltid bakåtvänt åkande så långt det är möjligt. De vet att utbildning och kommunikation är viktigt och vill sätta nya, högre standarder för barns säkerhet i trafiken. Oavsett om det är unika funktioner, tekniska lösningar eller höjd komfort för både barn och vuxna.

 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Axkid

Axkid ONE+ 2 Tar

Axkid ONE+ 2 är den enda bakåtvända bilbarnstolen med ISOFIX-fästen som tillåter bakåtvänt åkande upp till ca 7 års ålder (40-125 cm/max 23 kg).

Blilbarnstolen har två stödjande insatsdynor, dynamiskt benutrymme, kompakt design och installeras enkelt och säkert på 30 sekunder. 

Axkid ONE+ 2 har klarat världens tuffaste krocktest, det svenska "PlusTestet".

Finns även i följande varianter

Axkid ONE+ 2 Granite Melange
8499 kr
Axkid ONE+ 2 Tar8499 kr

Tillval


 
8499 kr

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.