20
Baby Jogger bilstolsadapter Multi (City Mini) i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Barnvagnar & tillbehör / Outlet Barnvagnstillbehör hos Bonti (1926)
 • Produktbeskrivning
 • Baby Jogger bilstolsadapter Multi (City Mini) för att fästa babyskydd av märkena Maxi-Cosi/BeSafe/Cybex. Passar till singelvagnarna City Mini/City Mini GT/City Elite/Summit.
  Passar till: Baby Jogger City Elite , Baby Jogger City Mini
  Prissänkning %: 20 %

  Specifikationer

 • Baby Jogger
 • Baby Jogger
  Baby Jogger

  Baby Jogger släppte sin första jogging-barnvagn 1984, för att föräldrar skulle kunna jogga med sina barn. De inspireras av vardagliga problem som du som förälder kan råka på, och jobbar hårt för att hitta på smarta och nyskapande lösningar.
  Idag erbjuder Baby Jogger en mängd olika barnvagnsmodeller och barnvagnstillbehör – alla designade för att du ska göra vad du vill, och var du vill, tillsammans med din familj.

 • Köp ofta tillsammans

Baby Jogger bilstolsadapter Multi (City Mini)

Baby Jogger bilstolsadapter Multi (City Mini) för att fästa babyskydd av märkena Maxi-Cosi/BeSafe/Cybex. Passar till singelvagnarna City Mini/City Mini GT/City Elite/Summit.
Baby Jogger bilstolsadapter Multi (City Mini)495 kr / 396 kr

Tillval


Antal: 
495 kr / 396 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 9 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in