Baby Jogger City Mini 2/GT 2 Liggdel Slate i gruppen Barnvagnar / Varumärken / Baby Jogger / Baby Jogger City Mini GT hos Bonti (999054326)
 • Produktbeskrivning
 • Baby Jogger City Mini 2/GT 2 Liggdel Slate


  Baby Jogger City Mini 2/GT 2 Liggdel Slate är en smidig liggdel som erbjuder fantastisk komfort. Bärhandtaget i suffletten underlättar när liggdelen ska klickas av och på barnvagnen.

  Suffletten regleras med två tryckknappar på sidan och har även en praktisk solkeps för extra solskydd. Ventilationsnätet i suffletten ger optimal luftgenomströmning varma dagar.

  Liggdelen är kompatibel med City Mini 2, City Mini GT 2 och City Elite 2.

  Mått och vikt:  • Viktkapacitet: 9 kg

  Maxvikt sittdel/liggdel: 9 kg
  Mått BxLxH: Innermått 33.5x71x17 cm
  Produkttyp (Barnvagnar): Liggdel

  Specifikationer

 • Baby Jogger
 • Baby Jogger
  Baby Jogger

  Baby Jogger släppte sin första jogging-barnvagn 1984, för att föräldrar skulle kunna jogga med sina barn. De inspireras av vardagliga problem som du som förälder kan råka på, och jobbar hårt för att hitta på smarta och nyskapande lösningar.
  Idag erbjuder Baby Jogger en mängd olika barnvagnsmodeller och barnvagnstillbehör – alla designade för att du ska göra vad du vill, och var du vill, tillsammans med din familj.

 • Köp ofta tillsammans

Baby Jogger City Mini 2/GT 2 Liggdel Slate

Baby Jogger City Mini 2/GT 2 Liggdel är en smidig liggdel som erbjuder fantastisk komfort. Bärhandtaget i suffletten underlättar när liggdelen ska klickas av och på barnvagnen.

Suffletten regleras med två tryckknappar på sidan och har även en praktisk solkeps för extra solskydd. Ventilationsnätet i suffletten ger optimal luftgenomströmning varma dagar.

Liggdelen är kompatibel med City Mini 2, City Mini GT 2 och City Elite 2.

Finns även i följande varianter

Baby Jogger City Mini 2/GT 2 Liggdel Carbon
3499 kr
Baby Jogger City Mini 2/GT 2 Liggdel Jet
3499 kr
Baby Jogger City Mini 2/GT 2 Liggdel Slate3499 kr

Tillval


Antal: 
3499 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in