Baby Jogger City Tour 2 Liggdel Jet i gruppen Barnvagnar / Varumärken / Baby Jogger / Baby Jogger City Tour hos Bonti (999051646)
 • Produktbeskrivning
 • Baby Jogger City Tour 2 Liggdel Jet

  Baby Jogger City Tour 2 Liggdel Jet är en smart och smidig liggdel till Baby Jogger City Tour 2. Liggdelen klickas enkelt fast vid chassit med de medföljande adaptrarna, och du väljer själv om du vill ha klädseln kvar på sittvagnen eller om du vill ta bort den. Liggdelen kan fällas ihop till helt platt för att ta minimalt med plats på resan, och de stabila bärremmarna gör att du alltid kan vara flexibel när ni är ute på språng.


  Egenskaper:

  • Kan fällas ihop till platt för smidig transport
  • Stadiga bärremmar
  • Generös sufflett
  • Madrass, liggdelslock och adaptrar ingår

   

  Maxvikt sittdel/liggdel: 9 kg
  Mått BxLxH: Innermått 30x74.5x18 cm
  Produkttyp (Barnvagnar): Liggdel
  Vikt: 2.5 kg

  Specifikationer

 • Baby Jogger
 • Baby Jogger
  Baby Jogger

  Baby Jogger släppte sin första jogging-barnvagn 1984, för att föräldrar skulle kunna jogga med sina barn. De inspireras av vardagliga problem som du som förälder kan råka på, och jobbar hårt för att hitta på smarta och nyskapande lösningar.
  Idag erbjuder Baby Jogger en mängd olika barnvagnsmodeller och barnvagnstillbehör – alla designade för att du ska göra vad du vill, och var du vill, tillsammans med din familj.

 • Köp ofta tillsammans

Baby Jogger City Tour 2 Liggdel Jet

Baby Jogger City Tour 2 Liggdel är en smart och smidig liggdel till Baby Jogger City Tour 2. Liggdelen klickas enkelt fast vid chassit med de medföljande adaptrarna, och du väljer själv om du vill ha klädseln kvar på sittvagnen eller om du vill ta bort den. Liggdelen kan fällas ihop till helt platt för att ta minimalt med plats på resan, och de stabila bärremmarna gör att du alltid kan vara flexibel när ni är ute på språng.

 

Finns även i följande varianter

Baby Jogger City Tour 2 Liggdel Slate
1999 kr
Baby Jogger City Tour 2 Liggdel Carbon
1999 kr
Baby Jogger City Tour 2 Liggdel Jet1999 kr

Tillval


Antal: 
1999 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 1 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in