BabyDan Säkerhetsgrind EBBA Vit i gruppen Kampanjer / Cyber Monday Specialerbjudande / Säkerhetsgrind 25% hos Bonti (999056067)
 • Produktbeskrivning
 • BabyDan Säkerhetsgrind EBBA Vit

  BabyDan Säkerhetsgrind EBBA Vit passar i nästan alla öppningar. Väggbeslagen kan vinklas så att de kan sitta på både insidan och utsidan av dörrkarmen. Tack vare Quick Release-funktionen kan grinden lätt monteras bort från beslagen när grinden inte behövs.

  När grinden är monterad på insidan av en dörrkarm passar den till öppningar mellan 69-106,5 cm (trä) och 67-105,5 cm (metall). Om den monteras på utsidan blir måtten cirka 5 cm mindre.

  Grinden är enkel att öppna med en hand.


  Egenskaper

  • Väggmonterad säkerhetsgrind
  • Barnsäker Quick Release-funktion som gör att grinden enkelt kan monteras på eller tas bort
  • Öppnas åt båda håll
  • Kan öppnas med en hand

   

  Material: Metall , Trä
  Mått BxLxH: 67x4x69.5 cm
  Vikt: 4 kg
  Tillverkningsland: Danmark

  Specifikationer

 • BabyDan
 • BabyDan
  BabyDan

  BabyDan är experter på babysäkerhet - framför allt säkerhetsgrindar. När du köper en produkt från danska BabyDan kan du vara säker på att du skapar den absolut tryggaste miljön i ditt hem. De flesta av BabyDans produkter produceras i deras fabrik BD Plast i Danmark.

 • Köp ofta tillsammans

BabyDan Säkerhetsgrind EBBA Vit

Den skruvmonterada EBBA-grinden från BabyDan passar i nästan alla öppningar. Väggbeslagen kan vinklas så att de kan sitta på både insidan och utsidan av dörrkarmen. Tack vare Quick Release-funktionen kan grinden lätt monteras bort från beslagen när grinden inte behövs.

När grinden är monterad på insidan av en dörrkarm passar den till öppningar mellan 69-106,5 cm (trä) och 67-105,5 cm (metall). Om den monteras på utsidan blir måtten cirka 5 cm mindre.

Grinden är enkel att öppna med en hand.

Finns även i följande varianter

BabyDan Säkerhetsgrind EBBA Svart
699 kr
BabyDan Säkerhetsgrind EBBA Vit599 kr

Tillval


Antal: 
599 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 1 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 6 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in