• Produktbeskrivning
 • BABYZEN YOYO+ Åkpåse Svart


  BABYZEN YOYO+ Åkpåse Svart är en mjuk och bekväm åkpåse med många smarta funktioner, specialdesignad för din BABYZEN YOYO barnvagn. Finns i flera fina färger som matchar din vagn perfekt.

  Åkpåsen har avtagbar överdel och hål för vagnens fempunktsbälte. Längst ner är åkpåsen fodrad med smutsavstötande tyg för att skydda den från leriga och blöta skor. Åkpåsen har en inbyggd huva för kalla dagar och både dragsko och knappar i locket gör att du kan anpassa storleken efter både barnet och vädret. Du kan självklart fälla ihop din YOYO även med åkpåsen i vagnen. Praktisk förvaringsväska medföljer.

  Mått: 90 cm × 40 cm
  Mått BxLxH: 90x40 cm
  Passar till: Babyzen Yoyo
  Vikt: 0.74 kg

  Specifikationer

 • BABYZEN
 • BABYZEN
  BABYZEN BABYZEN startades 2009 av fem fransmän med olika bakgrunder, men med ett gemensamt mål; att förbättra mobiliteten för småbarnsföräldrar. 2012 lanserades den första versionen av BABYZEN YOYO, den första och då enda barnvagnen som höll måtten för att gå som handbagage på flyget. Från nyfödd och upp till ca 4 år (22 kg) ger BABYZEN YOYO dig en perfekt cityvagn som är utrustad för att klara av vardagens alla äventyr.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om BABYZEN YOYO+ Åkpåse Svart

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

BABYZEN YOYO+ Åkpåse Svart

BABYZEN YOYO+ Åkpåse är en mjuk och bekväm åkpåse med många smarta funktioner, specialdesignad för din BABYZEN YOYO barnvagn. Finns i flera fina färger som matchar din vagn perfekt.

Läs mer om åkpåsen längre ner på sidan.

Finns även i följande varianter

BABYZEN YOYO+ Åkpåse Aqua
1199 kr
BABYZEN YOYO+ Åkpåse Ginger
1199 kr
BABYZEN YOYO+ Åkpåse Grå
1199 kr
BABYZEN YOYO+ Åkpåse Navy
1199 kr
BABYZEN YOYO+ Åkpåse Peppermint
1199 kr
BABYZEN YOYO+ Åkpåse Röd
1199 kr
BABYZEN YOYO+ Åkpåse Sand
1199 kr
BABYZEN YOYO+ Åkpåse Toffee
1199 kr
BABYZEN YOYO+ Åkpåse Svart1199 kr

Tillval


Antal: 
1199 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  5-14 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager
 • Odenplan
  0
 • Täby Centrum
  2
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in