Byxor

Här hittar du mjuka leggings och byxor som är lätta att röra sig i och som värmer din baby. Till de allra yngsta passar byxor med fot extra bra då de lätt sparkar av sig strumpor och riskerar att bli kalla om fötterna.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-3 av 3 artiklar

I vårt sortiment av byxor till baby hittar du mjuka byxor som sitter skönt på det lilla barnet. Välj mellan bomull, ull och cashmere. Till flera av byxorna hittar du matchande bodys eller koftor.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.