Pyjamasar

Här hittar du mjuka och sköna pyjamasar att mysa i. Välj mellan en pyjamas med eller utan fot. Med en pyjamas behöver du inte oroa dig att ditt barn ska vakna och frysa ifall hen sparkar av sig täcket under natten.

Filtrera Dölj filter
Filter
Färg
Varumärke
Storlek
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-4 av 4 artiklar

Tänk på att välja en pyjamas som är lätt att öppna då du kanske kommer att behöva byta blöja under natten. En pyjamas med enkel öppning underlättar också vid av- och påklädning.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.