Sparkdräkter

Våra sparkdräkter kan användas dagtid som sparkdräkt eller som pyjamas på natten och har öppning framtill så att de är lätta att öppna upp för blöjbyten. De minsta storlekarna har ofta en fot nertill så att din baby ska hålla värmen även om hen sparkar av sig täcket under natten.
Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-2 av 2 artiklar
Här hittar du mjuka och sköna sparkdräkter som funkar lika bra som pyjamas till din baby. Välj mellan basplagg i bomull eller de fina seten i exklusiv cashmere.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.