Lekhagar

Så fort barnet börjar krypa eller ta sina första steg är det skönt med en barnsäker plats där barnet inte kommer till skada och kan leka tryggt. Med en lekhage får ditt barn en säker omringad plats att utforska sin närmiljö och träna sina färdigheter i, samtidigt som du får avlastning en kortare stund.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Färg
Pris
Visa Produkter ()

Hos oss hittar du lekhagar i olika utföranden. Den klassiska stilrena lekhagen i trä ställer du direkt på golvet. Den mjuka varianten från Skip Hop har paneler av meshtyg så att du alltid kan se ditt barn. Lekhagen har även en avtagbar interaktiv lektavla som håller ditt barn sysselsatt en längre stund. Skip Hops hage levereras med väggfästen så du även kan använda sektionerna som rumsavdelare eller som skydd för t.ex. en braskamin. En lekhage ger ditt barn en egen vrå, skyddad från till exempel husdjur eller äldre syskon och du kan lämna rummet en kortare stund utan att behöva oroa dig för vad ditt barn kan hitta på.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.