Britax B-Motion

Britax B-MOTION är utrustad med en mängd smarta funktioner. Till exempel enkelt enhandsgrepp, steglös ryggfällning, justerbart fotstöd, avancerat väderskydd och fjädring bak för en mjuk åktur. Så att du kan slappna av och njuta av vad dagen har att erbjuda. Här köper du Britax B-Motion med prisgaranti och snabb leverans!

B-MOTION 4 PLUS från Britax bjuder på många fördelar. Barnvagnen har en utökad viktkapacitet på upp till 22 kg och ett extra högt ryggstöd, vilket betyder att det finns gott om plats för ditt barn. Det justerbara fotstödet och de skumfyllda däcken ser till att åkturen blir skön och behaglig, och med den extra stora suffletten förändrar du enkelt barnvagnens utseende så att den passar din egen stil. Suffletten köper du separat och det finns många, fina färger att välja mellan. B-MOTION 4 PLUS är väldigt flexibel och enkel att anpassa efter just dina behov. Tack vare det justerbara fotstödet och ryggstödet med fullt liggläge kan du använda mjuklift till din baby i vagnen, och med hjälp av CLICK & GO®-adaptrarna, som ingår, fäster du enkelt en matchande liggkorg eller valfritt babyskydd från Britax Römer på din vagn.
Läs mer Läs mindre
Filtrera Dölj filter
Filter
Pris
Visa Produkter ()
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in