Bugaboo Desert Taupe

Spana in Bugaboos nya färg Desert Taupe! En sval beige nyans med eleganta, mörkbruna konstläderdetaljer på vagnarna Bugaboo Fox 5 och Bugaboo Donkey 5. Naturligtvis kan du matcha med en mängd snygga och praktiska tillbehör i samma färg. Dessutom hittar du mysiga åkpåsar i den nya färgen Dune Taupe, som passar perfekt till Desert Taupe.
Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-11 av 11 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.