Bugaboo Cameleon

Originalet - Ikonisk design sedan 2005. Redan från början var Bugaboo Cameleon utformad till att göra ett liv i rörelse lättare för föräldrar. Cameleon har alla de praktiska funktioner som föräldrar gillar och vill ha, med fler valmöjligheter än någonsin! Som alltid hos oss köper du Bugaboo med med prisgaranti och snabb leverans.

Bugaboo Cameleon3 Plus har designats för att användas dag efter dag och för att hålla extra länge. Vänd sittdelen mot dig eller mot omvärlden. Den justerbara sittdelen låter barnet sitta upp när de är vakna, luta sig bakåt när de är avslappnade eller ligga ner för att sova. Styret kan justeras till en idealhöjd. De små swivelhjulen ger en mjuk vändning och bekväma åkturer i staden. När du kör på en mer ojämn terräng vänder du helt enkelt på styret för att vända de stora hjulen framåt eller låsa dem i tvåhjulspositionen för enklare körning över sand och snö.
Läs mer Läs mindre
Filtrera Dölj filter
Filter
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-2 av 2 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in