Bumprider

Bumprider har utvecklat den revolutionerande svenska barnvagnen Bumprider Connect, som gör det enkelt att växla från singel- till syskonvagn med ett klick! Vagnen är helt unik i sitt slag med funktionen att koppla ihop två vagnar med hjälp av magneter i det patenterade Connect-systemet. Lika enkelt som du kopplar ihop två vagnar, lika lätt är det att dela dem igen för att komma igenom trånga passager, dörröppningar eller för packa in vagnarna i bilen. Köp Bumprider här med prisgaranti och snabb leverans.
Läs mer Läs mindre
Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp Barnvagn
Färg
Pris
Visa Produkter ()

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in