Maxi-Cosi Lila XP

Maxi-Cosi Lila XP – barnvagnen som tar med komforten ut i terrängen. Punkteringsfria, stora terränghjul och extra stor sittdel ger er en vagn som kan köras överallt utan att kompromissa med komforten. Sittdelen med extra hög rygg och en maxvikt på 22 kg gör det här till en vagn ni kan använda länge. Hos oss köper du Lila XP med prisgaranti och snabb leverans!

Maxi-Cosi vill se till att du kan njuta till fullo av alla små och stora stunder av lycka, genom att utveckla den säkraste bilbarnstolen som du sätter fast med ett enda klick och att skapa barnvagnar du alltid kan lita på. Barnvagnens terränghjul med mjuk stötdämpning både fram och bak låter dig manövrera enkelt oavsett underlag. Framhjulen är svängbara för maximal framkomlighet, men låses enkelt vid behov. Den vändbara sittdelen har fullt liggläge och fotstödet går att justera så att ditt barn alltid sitter bekvämt, oavsett ålder. Den vändbara sittdynan ger ditt barn en skön plats att sitta på oavsett årstid, och den förlängningsbara suffletten med solkeps skyddar mot både sol och vind. Säkerhetsbygeln, fempunktsselen och grenremmen gör att ditt barn sitter säkert under färden. Både regnskydd och myggnät till sittdelen ingår när du köper Maxi-Cosi Lila XP. Komplettera gärna med liggdelen Oria XXL, för att använda vagnen till nyfödd.
Filtrera Dölj filter
Filter
Pris
Visa Produkter ()
30
Maxi-Cosi Oria XXL Liggdel Nomad Brown
Lägg i varukorg
3300 kr 2310 kr
Visar 1-1 av 1 artiklar
Maxi-Cosi vill se till att du kan njuta till fullo av alla små och stora stunder av lycka, genom att utveckla den säkraste bilbarnstolen som du sätter fast med ett enda klick och att skapa en barnvagn du alltid kan lita på. Barnvagnens terränghjul med mjuk stötdämpning både fram och bak låter dig manövrera enkelt oavsett underlag. Framhjulen är svängbara för maximal framkomlighet, men låses enkelt vid behov. Den vändbara sittdelen har fullt liggläge och fotstödet går att justera så att ditt barn alltid sitter bekvämt, oavsett ålder. Den vändbara sittdynan ger ditt barn en skön plats att sitta på oavsett årstid, och den förlängningsbara suffletten med solkeps skyddar mot både sol och vind. Säkerhetsbygeln, fempunktsselen och grenremmen gör att ditt barn sitter säkert under färden. Både regnskydd och myggnät till sittdelen ingår när du köper Maxi-Cosi Lila XP. Komplettera gärna med liggdelen Oria XXL, för att använda vagnen till nyfödd.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.