Quinny

Quinny startades redan 1950, och den första barnvagnen lanserades 1989. Sedan dess har Quinny utmärkt sig som ett barnvagnsmärke som fokuserar på den moderna föräldern, både i design och funktion. Hos oss köper du barnvagnar och tillbehör från Quinny med prisgaranti och snabb leverans!

Hos oss hittar du Quinny Hubb, en flexibel och smidig barnvagn som enkelt kan expanderas till syskonvagn. Den enorma varukorgen undertill utmärker designen och ser till att du får med dig allt hem efter shoppingturen! Vi erbjuder även alla originaltillbehör, som Quinny Hux liggdel, extra syskonsittdel och smarta Quinny Hubb Syskonsäte Bambu ("Hop On Board"). Syskonsätet är en extra sits till det lite större syskonet som inte behöver sitta i en vanlig sittdel, eller är för stor för syskonsittdelen. Med ett enkelt klick sätter du fast sätet på chassit och förvandlar din Quinny Hubb till en syskonvagn. Syskonsätet är tillverkad i snygg bambu och tål upp till 25 kilos belastning.
Läs mer Läs mindre
Filtrera Dölj filter
Filter
Pris
Visa Produkter ()
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in