Silver Cross

Silver Cross Balmoral, barnvagnens Rolls Royce, är som ett handgjort konstverk. Wave, Coast och Spirit är Silver Cross moderna barnvagnar med fokus på högsta kvalité och tilltalande design. Köp Silver Cross hos oss med prisgaranti och snabb leverans!

Silver Cross är världens äldsta barnvagnsmärke som har tillverkat barnvagnar samt övriga babyprodukter sedan 1877 i Yorkshire, England. Silver Cross barnvagnar är kända för sin mycket höga kvalitet, utsökta design, samt unika materialval. Förutom de klassiska modellerna som i stort sett hållits oförändrade i design sen de lanserades, har Silver Cross idag ett stort utbud av moderna barnvagnar och tillbehör för den medvetna föräldern. På Bonti hittar du matchande tillbehör till din barnvagn från Silver Cross.
Läs mer Läs mindre
Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp barnvagn
Produkttyp barnvagnstillbehör
Passar till
Pris
Visa Produkter ()

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in