Silver Cross Jet

Silver Cross Jet är en ultralätt resevagn som blir så liten hopfälld att du kan ta med den på flyget som handbagage, och placera i hatthyllan ovanför flygplansstolen. Måtten när sulkyn är hopfälld är godkänt mått för handbagage på de allra flesta internationella flygbolag. Här köper du Jet med prisgaranti och snabb leverans!

När Silver Cross Jet är hopfälld står den på hjulen likt en liten resväska. Ett övertäckande tygskydd minimerar skador på sulkyn hopfälld. Silver Cross Simplicity babyskydd kan fästas på sulkyn med adaptrar (säljs separat). Suffletten är ventilerad och har högsta UV-skydd (UPF50+), tittlucka och förlängt solskydd. Framhjulen är låsbara och sulkyn har god fjädring för bekväma promenader. Ett 5-punkts säkerhetsbälte håller barnet säker i sulkyn. Enklare att resa med små barn än så här blir det knappast!
Läs mer Läs mindre
Filtrera Dölj filter
Filter
Pris
Visa Produkter ()

REA

Silver Cross Wave Bilstolsadapter Övre Cybex
Lägg i varukorg
398 kr 358 kr
Visar 1-1 av 1 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in