Stokke Xplory

Från den hektiska stadsmiljön till kvartersparken och favoritkaféet – med Stokke Xplory kan ni enkelt utforska omgivningarna samtidigt som den för dig och ditt barn närmare varandra för mer samspel och anknytning. På Bonti köper du Stokke Xplory6 med prisgaranti och snabb leverans!

Xplory är Stokkes ikoniska barnvagn som med sin unika design står ut från mängden. Grundidén är att placera barnet högt för bättre anknytning. Sittdelen är ergonomisk för extra komfort och säkerhet, med stöd för höfter och huvud samtidigt som armarna har rörelsefrihet. Sitsen kan när som helst fällas i tre olika lägen för att ge barnet ökad komfort när det vill sova, vila eller vara aktivt i vagnen. Xplory kan användas från nyfödd med liggdelen. Liggdelen är tillverkad i ventilerande material av högsta kvalitet och har en andningsaktiv madrass för maximal komfort och skydd. När familjen växer och blir större, kan storebror eller storasyster enkelt följa med på den praktiska och roliga syskonbrädan. Med Stokke BeSafe-babyskyddet får du ett komplett resesystem.
Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp barnvagnar
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-4 av 4 artiklar
Xplory är Stokkes ikoniska barnvagn som med sin unika design står ut från mängden. Grundidén är att placera barnet högt för bättre anknytning. Sittdelen är ergonomisk för extra komfort och säkerhet, med stöd för höfter och huvud samtidigt som armarna har rörelsefrihet. Sitsen kan när som helst fällas i tre olika lägen för att ge barnet ökad komfort när det vill sova, vila eller vara aktivt i vagnen. Xplory kan användas från nyfödd med liggdelen. Liggdelen är tillverkad i ventilerande material av högsta kvalitet och har en andningsaktiv madrass för maximal komfort och skydd. När familjen växer och blir större, kan storebror eller storasyster enkelt följa med på den praktiska och roliga syskonbrädan. Del av hela resesystemet med Stokke BeSafe-bilbarnstolen.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.