Nyhet
BeSafe iZi Flex Fix i-Size - Solskydd på köpet! i gruppen Bilbarnstolar / Bilstolspaket hos Bonti (BESAFEPAK1)
 • Produktbeskrivning
 • BeSafe iZi Flex Fix i-Size - Solskydd på köpet!

  BeSafe iZi Flex FIX i-Size

  BeSafe iZi Flex Fix i-Size är en framåtvänd bältesstol som kombinerar högsta säkerhet med hög komfort och flexibla funktioner. iZi Flex FIX i-Size är lätt att installera och gör det möjligt för dig att placera upp till tre personer eller bilbarnstolar bredvid varandra i baksätet.

  Bältesstolen passar för barn som är 100-150 cm långa.

  En av världens första bältesstolar godkänd enligt UN R129-02 (i-Size)

  BeSafe ställer sig mycket positiva till den senaste uppdateringen av bilstolsreglementet UN R129-02 (som bl.a. innefattar i-Size). Som ett resultat av att fas 2 av reglementet har lanserats presenterar de nu en av världens första bältesstolar godkänd enligt i-Size. iZi Flex FIX i-Size är utvecklad med verkligheten som utgångspunkt och användaren i fokus.

  BeSafes nya bältesstol har flera innovativa säkerhetsfunktioner som tillsammans bidrar till att skydda ditt barn på en högre nivå än vad reglementet kräver. Tack vare sina smarta funktioner och sin flexibilitet vann iZi Flex FIX i-Size det prestigefyllda priset ”Innovation Award” på Kind + Jugend 2017.

  Maximal säkerhet

  • Godkänd enligt det senaste bilstolsreglementet UN R129-02 (i-Size)
  • PAD+ höjer barnets komfort och fungerar som ett extra skydd mellan haka och bröst
  • Färgindikatorer visar när bältesstolen är korrekt installerad
  • SIP+, Side Impact Protection+ fungerar som ett extra sidokollisionsskydd
  • Axel- och höftbältesgudie som säkerhetsställer att bältet placeras korrekt

  iZi Flex FIX i-Size erbjuder högsta möjliga säkerhet då den är utrustad med tre lager av sidokollisions skydd: Nack- och huvudskydd i energiabsorberande material (EPS), Side Impact Protection (SIP) bumpers och det extra sidokollisionsskyddet SIP+.

  iZi Flex FIX i-Size klarar de hårda krav på sidokollisionsskydd som ställs i UN R129-02 utan att SIP+ och SIP bumpers används. Genom att även använda SIP+, vårt beprövade sidokollisionsskydd, höjer du säkerheten ytterligare då detta fungerar som bilens deformationszon och absorberar kraften från sidokollisionen och därmed minskar kraften som når fram till ditt barn.

  Att bältet förblir korrekt placerat under färden är avgörande för hur bältesstolen presterar vid en eventuell kollision. Därför presenterar vi nu en ny funktion, inspirerad av BeSafes gravidbälten, som vi kallar höftbältesguide. Höftbältesguiden säker ställer att bilens 3-punktsbälte är placerat ner mot barnens lår och inte glider upp över magen. För att ge extra komfort är höftbältesguiden tillverkad av mjukt material och har en Fid-lock magnet för enkel men säker öppning och stängning. Axelbältesguiden fungerar på ett liknande sätt och säkerställer att bältet alltid är placerat i korrekt höjd över barnets axel.

  För att göra bältning lättare och säkrare saknar iZi Flex FIX i-Size förvirrande bälteshorn som riskerar att höftbältet hamnar i fel position och minskar risken för felanvändning.

  Högsta komfort

  • Specialutformat nack- och huvudskydd ger barnet en bekväm sömnposition och bättre sikt åt sidorna
  • PAD+ ökar säkerheten och gör bältets position behagligare
  • Justerbara sittvinklar som barnet själv kan ändra under färd
  • Integrerat bärhandtag för lätt hantering av stolen
  • ISOfix-armar med låsfunktion för enklare montering i bil

  Höjden på bältesstolens rygg kan enkelt justeras för att passa ett barn som är 100 cm långt upp till 150 cm genom att vrida på reglagen på bägge sidor av bältesstolen. Vi på Bonti och BeSafe rekommenderar alltid att barn ska färdas bakåtvänt till minst fyra års ålder även om barnet är längre än 100 cm. Bältesstolen har en justerbar sittvinkel som ditt barn själv kan reglera själv under färd. Det V-formade huvudskyddet är skönt att luta huvudet emot samtidigt som designen gör att barnet får bra sikt åt sidorna. PAD+ ökar säkerheten samtidigt som det gör att bältet får en behaglig position över axeln och minskar risken för att bältet skaver.

  Bältesstolens ISOfix-armar är inskjutningsbara vilket göra att bältesstolen går att installera i de flesta bilar, med eller utan ISOfix. Tack vare låsfunktionen på ISOfix-armarna blir det lättare att installera iZi Flex FIX i bilar som har djupt liggande ISOfix-fästen.

  Flexibilitet för din familj

  • Ny konstruktion ger barnet gott om plats och sparar utrymme i bilen
  • Möjlighet att ta bort SIP bumpers (de avlånga sidokollisionsskydden) för att skapa mer plats

  BeSafe iZi Flex FIX i-Size har en design som gör den lätt att installera. Möjligheten att ta bort SIP bumpers (de avlånga sidokollisionsskydden) gör att du kan placera upp till tre bilbarnstolar eller tre personer bredvid varandra i baksätet. En flexibel lösning för familjen med många passagerare.

  Teknisk information

  Godkännande: UN R129-02 (i-Size och Specific Vehicle). i-Size godkänd bältesstol för barn som är 100 - 135 cm långa. ”Specific vehicle”-godkänd för barn som är 135 - 150 cm långa.

   

  BeSafe Solskydd 2-pack

  BeSafe Solskydd 2-pack är solskydd till bilens fönster som effektivt skyddar ditt barn mot solens strålar under bilfärden. Solskydden har UPF 50+ och blockerar skadlig UV-strålning. 

  Solskydden är lätta att sätta fast och ta bort igen. De fästs statiskt mot fönstret, inga sugproppar behövs. Den tilltagna storleken gör att de täcker bra och ger en bra skuggyta utan att ta sikt från föraren.

  Solskydden levereras i en praktisk förvaringspåse.

  Har isofix: Ja
  Maxlängd barn: 150 cm
  Mått BxLxH: Bilbarnstol 44x42x64-82 cm , Solskydd 48x33 cm
  Produkttyp Bilbarnstolar: Framåtvänd bilbarnstol
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Ca 4-12 år
  Vikt: Bilbarnstol 7 kg

  Specifikationer

 • BeSafe
 • BeSafe
  BeSafe

  HTS BeSafe AS startade tillverkning av sin första bilbarnstol redan 1963 och har sedan dess blivit en av Skandinaviens ledande bilstolsproducenter. BeSafe erbjuder ett stort utbud av babyskydd, bakåtvända bilbarnstolar och framåtvända bilbarnstolar samt bilstolstillbehör med hög kvalitet och högt säkerhetstänk.

 • Köp ofta tillsammans

BeSafe iZi Flex Fix i-Size - Solskydd på köpet!

BeSafe iZi Flex FIX i-Size är en bältesstol som kombinerar högsta säkerhet, med hög komfort och flexibla funktioner. iZi Flex FIX i-Size är lätt att installera och gör det möjligt för dig att placera upp till tre personer eller bilbarnstolar bredvid varandra i baksätet.

Bältesstolen passar för barn som är 100-150 cm långa.

Just nu får du praktiska solskydd till bilen på köpet (värde 209 kr). Rabatten dras av i kassan. 

BeSafe iZi Flex Fix i-Size - Solskydd på köpet!3808 kr

BeSafe iZi Flex Fix i-Size

BeSafe iZi Flex FIX i-Size Peak Mesh
BeSafe iZi Flex FIX i-Size Peak Mesh
info
BeSafe iZi Flex Fix i-Size Metallic Mélange
BeSafe iZi Flex Fix i-Size Metallic Mélange
info

Solskydd på köpet

BeSafe Solskydd 2-pack
BeSafe Solskydd 2-pack
info

Tillval


space
BeSafe iZi Flex Fix i-Size:

space
Solskydd på köpet:

space
Antal:

3808 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Webblager

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in