BeSafe iZi Modular A RF X1 i-Size Peak Mesh i gruppen Bilbarnstolar / Bakåtvända bilbarnstolar hos Bonti (20211167)
 • Produktbeskrivning
 • BeSafe iZi Modular A RF X1 i-Size Peak Mesh


  BAKÅTVÄND FLEXIBILITET MÖTER INNOVATIV SÄKERHET

  BeSafe iZi Modular A RF X1 i-Size Peak Mesh är närapå identisk med iZi Modular RF X1 i-Size-bilbarnstol, men har utrustats med bältessystemet Active Retract Harness. Active Retract Harness är det enda bältesystemet som aktivt hjälper föräldrar att spänna fast sitt barn. Inne i bilstolen gömmer sig en avancerad konstruktion som kontinuerligt matar in bältet. Allt du som förälder behöver göra är att fästa bältet och sedan skjuta bältet uppåt in i axelmuddarna, sen är det klart. Det har aldrig varit lättare att spänna fast sitt barn!

  Det nya tyget Peak Mesh ger ditt barn en sval och skön miljö att färdas i. Det 3D-vävda tyget har en öppen struktur och ett mellanlager med 3D-struktur. Det innebär att värme och fukt leds bort från barnet samtidigt som luft kan flöda mellan lagren. I en bilbarnstol ger tyget upp till 8 gånger mer luftgenomströmning än de vanliga tygerna.

  BeSafe iZi Modular A RF X1 i-Size har, precis som iZi Modular RF X1 i-Size, Dynamic Force AbsorberTM – en innovativ konstruktion som fungerar som en trampolin och skyddar försiktigt barnets mest utsatta kroppsdelar i en olycka.

  Bilbarnstolen har dessutom inte bara sidokollisionsskydd i sidovingarna, utan även extra sidokollisionsskydd (SIP+) som läggs till den sida som är vänd mot bildörren. Med den nya konstruktionen av SIP+ kan du enkelt skjuta den på bilstolens skal. iZi Modular A RF X1 i-Size är godkänd enligt det senaste säkerhetsreglementet UN R129 (i-Size) och fick godkänt i världens tuffaste krocktest: det svenska plustestet.


  KOMFORT SOM ANPASSAR SIG TILL OCH VÄXER MED BARNET

  iZi Modular A RF X1 i-Size är nu utrustad med BeSafes Ergo-Move Shoulder PadsTM, som ger ditt barn extra rörelseutrymme. Med möjligheten att justera benutrymmet på ISOfix-basen i tre steg kan du ge ditt barn extra komfort på långa resor.

  För att kunna justera bilstolen till ditt barns proportioner perfekt har iZi Modular A RF X1 i-Size BeSafe Two-Fit CushionsTM – en uppsättning med två mjuka kuddar som är placerade under ditt barn och i ryggen. Dessa kuddar kan tas ut var för sig, så att du kan anpassa bilstolen för att den ska passa ditt växande barn på bästa sätt.

  För att huvudskyddet ska växa med ditt barn kan det flyttas uppåt i 10 steg och du kan enkelt ta bort Two-Fit CushionsTM för att ge barnet så mycket utrymme som behövs. Ventilationssystemet i ryggen gör att barnet svettas mindre på varma dagar.


  SMIDIG HANTERING FÖR EN ENKLARE VARDAG

  iZi Modular A RF X1 i-Size monteras med bara ett klick på iZi Modular i-Size-basen. Eftersom du kan behålla basen i bilen och bilstolen är separat kan du enkelt flytta de olika elementen mellan olika bilar och kan till och med ha en bas per bil för att göra dagliga resor så smidiga som möjligt. Huvudskyddet och bältena är justerbara med en enkel funktion i en rörelse och BeSafe Magnetic Belt AssistantsTM gör det enkelt att sätta i och ta ur ditt barn utan att bältet kommer i vägen.

  Visuella indikatorer med ljud på bilstolen och basen visar när de är korrekt monterade för att garantera rätt placering varje gång. För extra bekvämlighet kan du stoppa ISOfix-armarna på basen från att dras tillbaka med bara en knapp, vilket gör det möjligt att enkelt montera den även om ISOfix-fästpunkterna i din bil är dolda långt in i bilens säte.


  TEKNISK INFORMATION

  • Vikt: Max 18 kg
  • Längd: 61 - 105 cm,
  • Ålder: ca 6 månader–4 år*
  • Montering: ISOfix med iZi Modular i-Size-bas
  • Riktning: Bakåtvänd
  • Godkännande: UN R129 (i-Size), Plustest: Ja

   * Angivet åldersspann är endast en riktlinje baserad på genomsnittliga värden, och begränsar eller garanterar inte användningstiden.
  Har isofix: Med tillvalet basenhet
  Maxlängd barn: 105 cm
  Maxvikt barn: 18 kg
  Märkning: PLUS-godkänd
  Mått BxLxH: I lägsta postition 44x60x50 cm
  Produkttyp Bilbarnstolar: Bakåtvänd bilbarnstol
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 6 mån-4 år
  Vikt: Med bas 15 kg

  Specifikationer

 • BeSafe
 • BeSafe
  BeSafe

  HTS BeSafe AS startade tillverkning av sin första bilbarnstol redan 1963 och har sedan dess blivit en av Skandinaviens ledande bilstolsproducenter. BeSafe erbjuder ett stort utbud av babyskydd, bakåtvända bilbarnstolar och framåtvända bilbarnstolar samt bilstolstillbehör med hög kvalitet och högt säkerhetstänk.

 • Köp ofta tillsammans

BeSafe iZi Modular A RF X1 i-Size Peak Mesh

BeSafe iZi Modular A RF X1 i-Size är närapå identisk med iZi Modular RF X1 i-Size-bilbarnstol, men har utrustats med bältessystemet Active Retract Harness. Active Retract Harness är det enda bältesystemet som aktivt hjälper föräldrar att spänna fast sitt barn. Inne i bilstolen gömmer sig en avancerad konstruktion som kontinuerligt matar in bältet. Allt du som förälder behöver göra är att fästa bältet och sedan skjuta bältet uppåt in i axelmuddarna, sen är det klart. Det har aldrig varit lättare att spänna fast sitt barn! 

iZi Modular RF X1 i-Size är godkänd enligt det senaste säkerhetsreglementet UN R129 (i-Size) och även i världens tuffaste krocktest: det svenska plustestet.

Finns även i följande varianter

Besafe iZi Modular A RF X1 i-Size Metallic Melange
4899 kr
BeSafe iZi Modular A RF X1 i-Size Peak Mesh4899 kr

Tillval


Antal: 
4899 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 1 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 1 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 1 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in