BeSafe iZi Twist i-Size Peak Mesh i gruppen Bilbarnstolar / Bakåtvända bilbarnstolar hos Bonti (20211921)
 • Produktbeskrivning
 • BeSafe iZi Twist i-Size Peak Mesh

  BeSafe iZi Twist i-Size Peak Mesh är en bakåtvänd bilbarnstol som ger dig en bekvämare vardag tack vare sin rotationsfunktion. iZi Twist i-Size har klarat världens tuffaste krocktest, det svenska Plustestet, och tilldelats det högsta säkerhetsbetyget “Very Good” i det oberoende ADAC/Stiftung Warentest-bilstolstestet i maj 2020. Förutom sin höga säkerhet erbjuder bilbarnstolen väldigt hög komfort och går att anpassa allteftersom barnet växer.

  Det nya tyget Peak Mesh ger ditt barn en sval och skön miljö att färdas i. Det 3D-vävda tyget har en öppen struktur och ett mellanlager med 3D-struktur. Det innebär att värme och fukt leds bort från barnet samtidigt som luft kan flöda mellan lagren. I en bilbarnstol ger tyget upp till 8 gånger mer luftgenomströmning än de vanliga tygerna.

  DUBBELT LAGER AV SIDOKOLLISIONSSKYDD

  • BeSafe iZi Twist i-Size är utrustad med inbyggt sidokollisionsskydd (SIP)i bilbarnstolens skal och det extra sidokollisionsskydd SIP+ som fästs på den sida av bilstolen som ligger mot bildörren. SIP+ minskar belastningen på barnets huvud och nacke upp till 20% vid en sidokollision.
  • Bekvämt och säkert huvudskydd med den senaste BeSafe innovationen Dynamic Force AbsorberTM.
  • Godkänd enligt det senaste bilstolsreglementet UN R129 (i-Size) och har klarat det svenska Plustestet som är ett av världens tuffaste krocktester.
  • Rent bakåtvänd vilket gör att barnet alltid reser 5x säkrare upp till ca. 4 år.

  TOPPMODERNA FUNKTIONER FÖR EN ENKLARE VARDAG

  • Ökad bekvämlighet då bilstolen kan roteras från sida till sida.
  • Enkel isättning och urtagning av barnet tack vare Magnetic Belt AssistantsTM som håller internselen åt sidan när du placerar barnet i bilbarnstolen.
  • Lutningslägen som går att justera efter installation.
  • Färg- och ljudindikatorer som signalerar när installationen är korrekt.
  • Huvudskydd och internsele är integrerad och kan höjas eller sänkas med en rörelse.

  INDIVIDUALISERAD KOMFORT

  • BeSafe iZi Twist i-Size erbjuder en unik installationsmetod som du aldrig har sett innan: Universal-Level- TechnologyTM. Denna innovation ger optimal sittvinkel för barnet oavsett bil och oavsett bilsätets lutning. Bilstolen och basen har en speciell design som gör att den alltid installeras med en lutning på ca 20°.
  • Bilstolen är utrustad med BeSafe Two- Fit CushionsTM som ger extra stabilitet och stöd under den första tiden då barnet använder bilbarnstolen.
  • Bilstolen ger väldigt hög komfort med fyra lutningslägen som går att justera under färd.
  • Tack vare huvudskyddet som går att justera i sex steg och de uttagbara Two- Fit CushionsTM kan bilbarnstolen växa med ditt barn och därför användas från ca 6 månader till 4-års ålder (max 105 cm/18 kg).
  • Ventilationssystem i ryggen som ger god luftgenomströmning och därmed högre komfort för barnet.

   

  Har isofix: Ja
  Maxlängd barn: 105 cm
  Maxvikt barn: 18 kg
  Märkning: PLUS-godkänd
  Mått BxLxH: 44x73x50-62 cm
  Produkttyp Bilbarnstolar: Bakåtvänd bilbarnstol
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 6 mån-4 år
  Vikt: 15 kg

  Specifikationer

 • BeSafe
 • BeSafe
  BeSafe

  HTS BeSafe AS startade tillverkning av sin första bilbarnstol redan 1963 och har sedan dess blivit en av Skandinaviens ledande bilstolsproducenter. BeSafe erbjuder ett stort utbud av babyskydd, bakåtvända bilbarnstolar och framåtvända bilbarnstolar samt bilstolstillbehör med hög kvalitet och högt säkerhetstänk.

 • Köp ofta tillsammans

BeSafe iZi Twist i-Size Peak Mesh

En bakåtvänd bilbarnstol som ger dig en bekvämare vardag tack vare sin rotationsfunktion. iZi Twist i-Size har klarat världens tuffaste krocktest, det svenska Plustestet, och tilldelats det högsta säkerhetsbetyget “Very Good” i det oberoende ADAC/Stiftung Warentest-bilstolstestet i maj 2020. Förutom sin höga säkerhet erbjuder bilbarnstolen väldigt hög komfort och går att anpassa allteftersom barnet växer.

Bilstolen ger väldigt hög komfort med fyra lutningslägen som går att justera under färd. Tack vare huvudskyddet som går att justera i sex steg och de uttagbara Two- Fit CushionsTM kan bilbarnstolen växa med ditt barn, och därför användas från ca 6 månader till 4 års ålder (max 105 cm/18 kg). 

Finns även i följande varianter

BeSafe iZi Twist i-Size Fresh Black Cab
7499 kr
BeSafe iZi Twist i-Size Metallic Mélange
7799 kr
BeSafe iZi Twist i-Size Premium Car Interior Black
7899 kr
BeSafe iZi Twist i-Size Sea Green Mélange
7799 kr
BeSafe iZi Twist i-Size Peak Mesh7799 kr

Tillval


Antal: 
7799 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 1 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 1 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in