Brio Safari Järnvägsset i gruppen Leksaker / Populära varumärken / BRIO hos Bonti (999356033)
 • Produktbeskrivning
 • Brio Safari Järnvägsset

  Brio Safari Järnvägsset är ett perfekt tågset för det djurintresserade barnet. Häng med på ett äventyr med safaritågset och se om du kan se zebran ute på savannen. Se upp för den busiga apan som gillar att stjäla den magnetiska matlasten från safaritågsetet när du kör förbi längs BRIO tågbana.

  Alla BRIOs träleksaker tillverkas av FSC®-certifierat trä.

   

  Material: Plast , Trä
  Märkning: CE-märkt
  Mått BxLxH: 44x48 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 3 år
 • BRIO
 • BRIO
  BRIO

  BRIO är en riktig klassiker i leksaksvärlden! BRIO har inspirerat unga sinnen till lek sedan 1907, när den första leksakshästen tillverkades i fabriken i skånska Osby. Med ett rent och enkelt formspråk öppnar deras produkter för en hel värld där bara den egna fantasin sätter gränserna. BRIOs mål är att skapa lyckliga barndomsminnen, genom att låta dagens barn känna samma glädje över BRIO som generationerna innan dem. Bra lek gör världen bättre! 

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Brio Safari Järnvägsset

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Brio Safari Järnvägsset

Häng med på ett äventyr med safaritågset och se om du kan se zebran ute på savannen. Se upp för den busiga apan som gillar att stjäla den magnetiska matlasten från safaritågsetet när du kör förbi längs BRIO tågbana.

 

Brio Safari Järnvägsset379 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.