40
Britax BabySafe iSense BR Space Black i gruppen Bilbarnstolar / Varumärken / Britax Römer hos Bonti (20211857)
 • Produktbeskrivning
 • Britax BabySafe iSense BR Space Black

  Britax BabySafe iSense BR Space Black kombinerar toppmodern säkerhet med förstklassig innovation när det gäller komfort, både för dig och ditt barn.

  Babyskyddet är utrustad med omsorgsfullt utplacerad belysning som tänds och släcks automatiskt för att förenkla installationen i bilen eller på en barnvagn. Du kan också tända och släcka lamporna manuellt för att öka komforten för ditt barn och själv kunna se barnet när det är mörkt.

  Babyskyddet följer din baby från födseln och upp till ca 15 månader, och installeras enkelt på Britax Flex Base iSense (säljs separat).

  iSense – smart belysning

  BabySafe iSense är utrustad med tre olika smarta belysningsuppsättningar för att förenkla vardagen. Installationsbelysningen tänds automatiskt när den behövs och gör det ännu enklare att installera babyskyddet på basenheten eller på barnvagnen när det är mörkt. Säkerhetsbelysningen ger ökad synlighet och sikt på barnvagnspromenader i svagt upplysta områden. Den invändiga belysningen låter din baby se och bli sedd.

  Långsiktig komfort

  BabySafe iSense kan användas från födseln och upp till 15 månader, hela tiden med samma mysiga komfort. Spädbarnsinsatsen garanterar en ergonomisk position och optimal säkerhet för den nyfödda babyn. Den patenterade, integrerade lutningsmekanismen ger ett planare, mer ergonomiskt sittläge för din nyfödda baby. I takt med att barnet växer justeras också lutningen till ett mer upprätt läge. Det vadderade huvudstödet är enkelt att höja för att ge mer utrymme allt eftersom din baby växer, och axelbanden på fempunktsselen justeras automatiskt när du ställer in huvudstödets höjd.

  Kompabilitet och åtkomst

  Babyskyddet klickas enkelt på plats på Britax Flex Base iSense (säljs separat) och ett stort antal barnvagnar, till exempel Britax Smile III*. Att lyfta in och installera BABY-SAFE iSENSE går snabbt och enkelt, och låter dig njuta av resan. När du använder Flex Base iSense kan babyskyddet roteras i 90 grader mot bildörren, vilket gör det busenkelt att sätta i och spänna fast ditt barn.

  Självklart kan du även använda babyskyddet utan bas, genom att använda bilens eget trepunktsbälte för att montera babyskyddet i bilen. Vänligen obeservera att babyskyddet ej ska monteras i framsätet om krockkudden är aktiverad.

  * Adaptrar till barnvagn säljs separat.

  Egenskaper:

  • Kan användas från nyfödd och upp till 83 cm/13 kg (ca 15 månader)
  • Insats för nyfödda
  • Fempunktssele
  • Säkerhetsbelysning
  • Installationsbelysning
  • Invändig belysning
  • Avtagbart och tvättbart överdrag
  • Klickas ur med ett enhandsgrepp
  • Tydligt klick garanterar korrekt montering på bas/barnvagn
  • Sufflett med SPF 50+
  • Kompatibel med Britax Flex Base iSense (säljs separat)

  Har isofix: Med tillvalet basenhet
  Maxlängd barn: 83 cm
  Maxvikt barn: 13 kg
  Mått BxLxH: 44x67x58 cm
  Prissänkning %: 40 %
  Produkttyp Bilbarnstolar: Babyskydd
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-15 mån
  Vikt: 4.8 kg
 • Britax Römer
 • Britax Römer
  Britax Römer

  Britax Römer startade sin tillverkning av säkerhetsutrustning och tillbehör för bilar i början av 1930-talet. 1966 lanserade de sin första bilbarnstol och sedan dess har barnsäkerhet varit Britax Römers högsta prioritet. Idag utvecklar och tillverkar Britax Römer bilbarnstolar, barnvagnar och cykelsitsar av högsta kvalitet. 90% av bilbarnstolarna tillverkas i Tyskland och Storbritannien.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Britax BabySafe iSense BR Space Black

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Britax BabySafe iSense BR Space Black

BabySafe iSense kombinerar toppmodern säkerhet med förstklassig innovation när det gäller komfort, både för dig och ditt barn.

Babyskyddet är utrustad med omsorgsfullt utplacerad belysning som tänds och släcks automatiskt för att förenkla installationen i bilen eller på en barnvagn. Du kan också tända och släcka lamporna manuellt för att öka komforten för ditt barn och själv kunna se barnet när det är mörkt.

Babyskyddet följer din baby från födseln och upp till ca 15 månader, och installeras enkelt på Britax Flex Base iSense (säljs separat).

Britax BabySafe iSense BR Space Black2995 kr / 1797 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.